Veghea de dimineață

5,00 lei

Quantity

978-973-8090-63-7

Doamne Dumnezeule, a Cărui bunătate se înnoiește în fiecare dimineață peste acest pământ, învață-mă să Te cunosc ca pe un Dumnezeu al dimineții.
Binecuvântează meditația mea pe marginea a tot ceea ce spune Cuvântul Tău despre ce ai făcut în zori pentru slujitorii Tăi, ca să învăț să prețuiesc tot mai mult acest moment al zilei.
Fie ca el să devină pentru mine ora binecuvântată a părtășiei mele cu tine, Dumnezeul meu; și, în îndurarea Ta, o, Doamne, fă ca și pentru familia mea fiecare ceas al dimineții să devină un moment al binecuvântării, care să ne apropie mai mult de Tine în timpul zilei.
Și fă ca în casele tuturor copiilor Tăi închinarea de dimineață să fie ținută în toată sfințenia, ca singurul mod în care este sfințită întreaga zi. AMIN.

Andrew Murray (1828-1917) s-a născut în Africa de Sud. După terminarea şcolii pe care a urmat-o în Scoţia şi Olanda, se întoarce în Africa de Sud, petrecându-şi viaţa ca pastor, misionar şi autor al multor cărţi devoţionale. Împreună cu soţia sa, Emma, au crescut opt copii.

ISBN 978-973-8090-63-7
Dimensiune 13cm x 20cm
Număr pagini 40

Scrie o recenzie

Veghea de dimineață

Veghea de dimineață

Scrie o recenzie